Utrke

8 utrka na 8 atraktivnih lokacija u Hrvatskoj

dugi otok

Dugi otok Trail

05. lipanj 2021.

40km, 24 km, 9.3 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Pridružite nam se na otoku osebujnosti i kontrasta, najvećem u sjeverno – dalmatinskoj otočnoj skupini gdje obalu karakteriziraju oštri kontrasti kao što su strme i zapanjujuće stijene Parka prirode Telašćica do tihih uvala i pješčanih plaža gdje se može uživati u predivnoj netaknutoj prirodi i čistoći mora, a zbog čega je park dobio status značajnog hrvatskog krajobraza.

pakostane-trail

DM EKO Pakostane Trail

28. ožujka 2020.

24 km, 11 km, dm Mali TRK

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

ODGOĐENO

Ako ste maštali o trailu sa savršenom podlogom uz atraktivan krajolik onda je Pakoštane Trail priča za vas. Zagrizite u slatko-slanu avanturu koju osim hrpe lijepih staza i još ljepših pogleda na kornatsko otočje i Vransko jezero odlikuju domaća atmosfera, vrhunska fešta i neizostavne pakoštanske delicije.

Prijava do 15.03.2020.

kolan

Otok Pag Trail

04.travnja 2020.

Blue 11 km, Green 24 km, 1.8 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

ODGOĐENO

Otok Pag mnogi vežu za buru, dobar sir i janjetinu. Stoga, Otok Pag Trail je idealna prilika da pobliže upoznate Kolan, kako ga čestu zovu i prijestolnicom sira te kulturu i običaje otoka Paga.
Za razliku od uobičajeno izrazito krškog terena, područje općine Kolan nudi široku lepezu makadamskih staza te uređenih staza uz obalu (ne morate se bojati „škraparenja“). 

Prijava do 30.03.2020.

paklenica trail

Paklenica Trail

22. svibnja 2021.

47 km, 26 km, 14 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Paklenička rivijera je dio Parka prirode Velebit kojega je, zbog osobitih reljefnih, vegetacijskih i pejzažnih vrijednosti, UNESCO uvrstio u svjetsku mrežu rezervata biosfere (Program «Čovjek i biosfera», 1978. g.).

NP Paklenica poznato je europsko penjalište, no raznovrsni teren i krajolik te preko 150 km markiranih staza svrstava ovaj park među najatraktivnije područje za planinarenje i trčanje.

Jedinstvena kombinacija mora i planina pružit će vam nezaboravno sportsko iskustvo.

razanac

Rock Trail Festival

06. lipnja 2020

27 km, 15 km, 7 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

ODGOĐENO

Rock Trail Festival – Ražanac 2020 je jedinstveni doživljaj za sva osjetila. Vrhunski organizirana Trail utrka sa 3 staze krojene za spremne sportaše ali i za rekreativce i obitelji. Ražanački kamen, Ljubački zaljev, krajolik Velebita i Podvelebitskog kanala pozivnica su bez premca.

Craft Beer priča sve je popularnija a na Rock Trail Festivalu dobila je novi nastavak. Naši top craft pivari pripremiti će za naše natjecatelje i uzvanike vrhunski izbor piva. Zasluženu nadopunu kalorija osigurati će  gastronomska ponuda delicija domaćeg kraja. Za vrhunski ugođaj biti će zadužen Rock band Gustafi!

trail tri rijeke

Trail Tri Rijeke

25. rujan 2021.

17.72 km, 10.22 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Snaga prirode, njene ljepote i staza koju ne možete ni zamisliti – Trail tri rijeke najstrože je čuvana tajna zadarskog zaleđa. Mjesto gdje priroda oduzima dah, a vaše noge tjeraju vas naprijed, za još ljepšim i spektakularnijim prizorima.

Prijava do 20.09.2021.

magunjatrail

Magunja Trail

10. listopad 2020.

25 km, 10 km, 5km Đir

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Trail i kros utrke u zaleđu i okolici Sukošana. Staze vidno označene. Prelijepa priroda s jedne strane Ravni kotari s dosta šume i polja, s druge pak more i otoci Pašmanskog kanala. S brda Križ se vidi dobar dio Zadarske županije. Nakon utrke domaći specijaliteti.
pridraga

Sv. Martin Wine Run

07. studeni 2020.

USKORO

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

USKORO