Utrke

8 utrka na 8 atraktivnih lokacija u Hrvatskoj

dugi otok

Dugi otok Trail

16. ožujka 2019.

24 km, 11 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Pridružite nam se na otoku osebujnosti i kontrasta, najvećem u sjeverno – dalmatinskoj otočnoj skupini gdje obalu karakteriziraju oštri kontrasti kao što su strme i zapanjujuće stijene Parka prirode Telašćica do tihih uvala i pješčanih plaža gdje se može uživati u predivnoj netaknutoj prirodi i čistoći mora, a zbog čega je park dobio status značajnog hrvatskog krajobraza.

pakostane-trail

Pakostane Trail

30. ožujka 2019.

24 km, 10 km, dm Mali TRK

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Ako ste maštali o trailu sa savršenom podlogom uz atraktivan krajolik onda je Pakoštane Trail priča za vas. Zagrizite u slatko-slanu avanturu koju osim hrpe lijepih staza i još ljepših pogleda na kornatsko otočje i Vransko jezero odlikuju domaća atmosfera, vrhunska fešta i neizostavne pakoštanske delicije.

Prijava do 26.03.2019.

kolan

Otok Pag Trail

06.travnja 2019.

Blue 11 km, Green 24 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Otok Pag mnogi vežu za buru, dobar sir i janjetinu. Stoga, Otok Pag Trail je idealna prilika da pobliže upoznate Kolan, kako ga čestu zovu i prijestolnicom sira te kulturu i običaje otoka Paga.
Za razliku od uobičajeno izrazito krškog terena, područje općine Kolan nudi široku lepezu makadamskih staza te uređenih staza uz obalu (ne morate se bojati „škraparenja“). 

Prijava do 31.03.2019.

trail tri rijeke

Trail Tri Rijeke

27. travnja 2019.

14 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Snaga prirode, njene ljepote i staza koju ne možete ni zamisliti – Trail tri rijeke najstrože je čuvana tajna zadarskog zaleđa. Mjesto gdje priroda oduzima dah, a vaše noge tjeraju vas naprijed, za još ljepšim i spektakularnijim prizorima.

Prijava do 25.04.2019.

paklenica trail

Paklenica Trail

18. svibnja 2019.

47 km, 26 km, 14 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Paklenička rivijera je dio Parka prirode Velebit kojega je, zbog osobitih reljefnih, vegetacijskih i pejzažnih vrijednosti, UNESCO uvrstio u svjetsku mrežu rezervata biosfere (Program «Čovjek i biosfera», 1978. g.).

NP Paklenica poznato je europsko penjalište, no raznovrsni teren i krajolik te preko 150 km markiranih staza svrstava ovaj park među najatraktivnije područje za planinarenje i trčanje.

Jedinstvena kombinacija mora i planina pružit će vam nezaboravno sportsko iskustvo.

Prijava do 13.05.2019.

bozava

Bozava Trail

01. lipnja 2019

25 km, 10 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Utrka prolazi pitoresknim mjestima Božava, Soline, Verunić i Veli Rat te obuhvaća najveću lanternu na Jadranu Punta Bjanka visine 42m i dugootočku ljepoticu plažu Sakarun sa Rtom Lopata.

Iako su stanovnici Božave vrijedni poljoprivrednici i ribari, većina njih se bavi turizmom. Plodovi mora uz raznovrsne plodove krša čine ovaj otok ekološkom cjelinom.

Osim predivnog krajolika i tradicije Božava je mjesto ljubaznih domaćina i ukusnih domaćih specijaliteta.

Prijava do 20.05.2019.

verical paklenica

Absolute Paklenica Vertical race

31. kolovoz 2019.

13 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Sudjelujte na vertikali koja vodi do legendarnog Sv. Brda, drugog najvišeg vrha Velebita.

Utrka na Sv. Brdo nazvana Absolute Paklenica (12.7km/1800m+), održava se na području NP Paklenica.

Start utrke je kraj mora u mjestu Modrič (0m/nv), a cilj na Sv. Brdu (1753m/nv). Cijela staza je označena te ima okrijepne stanice.

Zahtjevna kombinacija krškog terena i značajnih razlika u temperaturi između starta i cilja čini ovu utrku pravim izazovom za fizičku pripremljenost natjecatelja.

Prijava do 28.08.2019.

magunjatrail

Magunja Trail

21. rujan 2019.

25 km, 10 km, 5km Đir

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Trail i kros utrke u zaleđu i okolici Sukošana. Staze vidno označene. Prelijepa priroda s jedne strane Ravni kotari s dosta šume i polja, s druge pak more i otoci Pašmanskog kanala. S brda Križ se vidi dobar dio Zadarske županije. Nakon utrke domaći specijaliteti.