Utrke

7 utrka na 7 atraktivnih lokacija u Hrvatskoj

dugi otok

Dugi otok Trail

17. ožujka 2018.

24 km, 11 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Pridružite nam se na otoku osebujnosti i kontrasta, najvećem u sjeverno – dalmatinskoj otočnoj skupini gdje obalu karakteriziraju oštri kontrasti kao što su strme i zapanjujuće stijene Parka prirode Telašćica do tihih uvala i pješčanih plaža gdje se može uživati u predivnoj netaknutoj prirodi i čistoći mora, a zbog čega je park dobio status značajnog hrvatskog krajobraza.

pakostane-trail

Pakostane Trail

31. ožujka 2018.

24 km, 10 km, dm Mali TRK

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Ako ste maštali o trailu sa savršenom podlogom uz atraktivan krajolik onda je Pakoštane Trail priča za vas. Zagrizite u slatko-slanu avanturu koju osim hrpe lijepih staza i još ljepših pogleda na kornatsko otočje i Vransko jezero odlikuju domaća atmosfera, vrhunska fešta i neizostavne pakoštanske delicije.

trail tri rijeke

Trail Tri Rijeke

28. travnja 2018.

14 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Snaga prirode, njene ljepote i staza koju ne možete ni zamisliti – Trail tri rijeke najstrože je čuvana tajna zadarskog zaleđa. Mjesto gdje priroda oduzima dah, a vaše noge tjeraju vas naprijed, za još ljepšim i spektakularnijim prizorima.

paklenica trail

Paklenica Trail

19. svibnja 2018.

38 km, 25 km, 14 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Paklenička rivijera je dio Parka prirode Velebit kojega je, zbog osobitih reljefnih, vegetacijskih i pejzažnih vrijednosti, UNESCO uvrstio u svjetsku mrežu rezervata biosfere (Program «Čovjek i biosfera», 1978. g.). NP Paklenica poznato je europsko penjalište, no raznovrsni teren i krajolik te preko 150 km markiranih staza svrstava ovaj park među najatraktivnije područje za planinarenje i trčanje. Jedinstvena kombinacija mora i planina pružit će vam nezaboravno sportsko iskustvo.
bozava

Bozava Trail

02. lipnja 2018.

25 km, 10 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Utrka prolazi pitoresknim mjestima Božava, Soline, Verunić i Veli Rat te obuhvaća najveću lanternu na Jadranu Punta Bjanka visine 42m i dugootočku ljepoticu plažu Sakarun sa Rtom Lopata. Iako su stanovnici Božave vrijedni poljoprivrednici i ribari, većina njih se bavi turizmom. Plodovi mora uz raznovrsne plodove krša čine ovaj otok ekološkom cjelinom. Osim predivnog krajolika i tradicije Božava je mjesto ljubaznih domaćina i ukusnih domaćih specijaliteta.
verical paklenica

Absolute Paklenica Vertical race

01. rujan 2018.

13 km

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Sudjelujte na vertikali koja vodi do legendarnog Sv. Brda, drugog najvišeg vrha Velebita. Utrka na Sv. Brdo nazvana Absolute Paklenica (12.7km/1800m+), održava se na području NP Paklenica. Start utrke je kraj mora u mjestu Modrič (0m/nv), a cilj na Sv. Brdu (1753m/nv). Cijela staza je označena te ima okrijepne stanice. Zahtjevna kombinacija krškog terena i značajnih razlika u temperaturi između starta i cilja čini ovu utrku pravim izazovom za fizičku pripremljenost natjecatelja.
magunjatrail

Magunja Trail

22. rujan 2018.

40 km, 25 km, Đir

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Trail i kros utrke u zaleđu i okolici Sukošana. Staze vidno označene. Prelijepa priroda s jedne strane Ravni kotari s dosta šume i polja, s druge pak more i otoci Pašmanskog kanala. S brda Križ se vidi dobar dio Zadarske županije. Nakon utrke domaći specijaliteti.